Congrés “EduMindUp”

El dijous 18 de maig de 2017 tindrà lloc l’inici del Congrés Internacional “EduMindUp”, i que finalitzarà el 20 de maig. L’esdeveniment tindrà lloc al Palau de Congressos de Tarragona en el marc del 50è aniversari del Col·legi Sant Pau Apòstol.

L’objectiu del congrés és crear un espai de trobada per als professionals de l’educació on puguin conèixer experiències i investigacions sobre neurociència i la seva vinculació amb la creativitat i les intel·ligències múltiples, pràctiques pedagògiques innovadores.

Durant el congrés es comptarà amb la presència d’experts a escala internacional que realitzaran ponències i workshops de bones pràctiques i experiències d’èxit.

Més informació

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.