Symposium POIO 2017 Recursos per un Pràcticum de qualitat

Del 5 al 7 de juliol, a Pontevedra tindrà lloc el Symposium Internacional “Recursos para un Prácticum de Calidad. Serà una trobada dirigida a difondre propostes, identificar i compartir recursos que promoguin la millora de les experiències del Pràcticum i les Pràctiques externes.

El pròxim 30 d’abril de 2017, finalitza el termini per presentar resums de Comunicacions, Videopòsters i Symposiums auto-organitzats. 

Les Comunicacions hauran de tenir una extensió de 2 pàgines (en format Word) on haurà de constar el títol del treball, nom i cognom de l’autor/s, centre de treball d’aquests, correu electrònic i telèfon de contacte, paraules clau i resum de 1.000 paraules, amb introducció, cos i conclusions. A la pàgina web podreu trobar una plantilla del format.

La proposta de Symposium Autoorganitzat s’haurà de presentar a la Secretaria del Congrés, incloent-hi el títol, la temàtica i les comunicacions i autors que formaran part (de 3 a 5, de diferents universitats). Al contrari de la resta, el coordinador/a estarà exempt de matricular-se.

Amb el resum del text dels Videopòsters acceptat, posteriorment es podrà enviar el vídeo amb una durada d’entre 2 i 4 minuts.

Totes les propostes/resums s’hauran d’enviar al correu electrònic del Congrés: symposiumpoio@gmail.com

En aquest enllaç trobareu més informació sobre els requisits per cada tipus de proposta, plantilles sobre les quals treballar i terminis finals.

Aquí trobareu més informació rellevant, que pot ser del vostre interès.

Des de l’ICE, esperem que sigui del vostre interès i us animeu a participar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.