Ampliació del termini per a la presentació de propostes al CIREI

Estimats/des companys/es,

Aquest any es celebrarà completament online el I Congrés Virtual Internacional i III Congrés Virtual Iberoamericà sobre Recursos Educatius Innovadors (CIREI2017), que tindrà lloc entre el 11 i el 17 de de desembre.

Els anunciem que el termini per a la presentació de treballs s’ha ampliat fins el 12 de novembre. Els volem animar a presentar els seus treballs en format de comunicació oral, pòster o simposi. Per a més informació, visiti el lloc web de l’esdeveniment: https://congresosalcala.fgua.es/cirei2017/ficha/1365/instrucciones/

Igualment, els volem animar a difondre-ho entre els seus doctorands, companys de grup d’investigació, col·legues i altres interessats.

Esperem que sigui del vostre interès.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.