IX Jornada sobre docència del Dret i TIC

Els Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya organitzen la  IX Jornada sobre docència del Dret i TIC que es durà a terme el 15 de juny de 2018.

Aquesta IX Jornada sobre docència del Dret i Tecnologies de la Informació i la Comunicació, seguint les edicions anteriors, s’ha dissenyat com un espai per a l’intercanvi d’iniciatives i experiències sobre l’ús de les TIC en la docència del Dret a través de la presentació de comunicacions amb les quals es doni notícia de casos, pràctiques i reflexions sobre l’ús de les TIC en l’ensenyament del Dret, tant en les universitats en les que les TIC constitueixen un instrument complementari en el procés d’aprenentatge en mans dels docents i dels estudiants com en aquelles que han desenvolupat un model de formació no presencial.

El termini per la proposta dels resums està obert fins el dia 28 de febrer.

Trobareu més informació al següent enllaç:

 

http://symposium.uoc.edu/go/dret_tic2018

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.