Ajuts Pont per a projectes educatius. Convocatòria 2018.

Benvolguts i benvolgudes,

El Consell Social i l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Rovira i Virgili convoquen, per quart any, els Ajuts Pont per a projectes educatius.

Els Ajuts Pont tenen la finalitat de visibilitzar, ordenar i universalitzar la transferència de coneixement entre la comunitat universitària i la resta del sistema educatiu a partir de projectes d’innovació conjunts.

Estan destinats a potenciar la creació de grups de treball integrats per professorat d’Educació Infantil, Primària i Secundària de la demarcació de Tarragona conjuntament amb professorat de la URV –de qualsevol àrea de coneixement dels seus estudis-, amb la voluntat d’establir sinergies en l’àmbit territorial d’influència de la Universitat Rovira i Virgili  i dels Serveis Territorials d’Ensenyament de Tarragona i de Terres de l’Ebre.

Els projectes poden ser presentats per una Escola, un Col·legi o un Institut de manera individual o per diversos centres de manera conjunta, i han de tenir, si més no, algun d’aquests objectius:

  • Aplicació docent de recerques i investigacions realitzades a la URV a les aules d’Infantil, Primària, Secundària Obligatòria, Batxillerat i Formació Professional
  • Generació de materials docents a partir de la praxis educativa i de la recerca universitària

Els projectes seleccionats rebran un ajut màxim de 1500 € cadascun, fins a un màxim de 10 projectes, distribuïts entre tots els nivells educatius no universitaris i en tot l’àmbit territorial de la convocatòria, a partir d’un procés de concurrència pública.

El termini de presentació dels projectes s’iniciarà el 3 d’abril de 2018 i acabarà el 15 de maig de 2018.

Per a més informació, accedeixi al següent link: https://sites.google.com/site/icenouniversitariurv/noticies/ajutspontperaprojecteseducatiusconvocatoria2018

Gràcies per la seva atenció.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.