V Jornada d’Innovació Docent

V JORNADA D’INNOVACIÓ DOCENT: La motivació en la docència

L’objectiu principal de la V Jornada d’Innovació Docent es centra en conèixer com fomentar la motivació dels docents i dels estudiants en l’ensenyament universitari. Amb aquesta finalitat, la Jornada s’estructura en dues parts: una primera part dedicada a debatre sobre la motivació del docent i de l’estudiant; i una segona part sobre les comunicacions relacionades amb la temàtica de la Jornada.

La jornada es celebrarà el proper 12 de juliol i el públic destinatari són el professorat, grups d’innovació docent, investigadors, així com persones relacionades amb la innovació docent i la formació universitària.

Podeu descarregar el programa en aquest enllaç V jornada GID CAT o consultar la pàgina web oficial a http://wwwa.fundacio.urv.cat/congressos/v-jornada-gid/inici.

V JORNADA D'INNOVACIÓ DOCENT: La motivació en la docència

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.