Workshop: Design Thinking aplicat a la docència

El professor Chema Ibáñez, membre del departament d’Expressió Gràfica a l’Enginyeria (EGE) de la UPC, ha impartit un taller sobre “Design Thinking” a la Universitat Rovira i Virgili (URV), dins el pla de formació del PDI.

Partint del mètode i les pràctiques que desenvolupa a les seves classes dels estudis de Grau d’Enginyeria de Disseny Industrial i Desenvolupament del Producte de l’EPSEVG i sobre la base de la creativitat, el disseny, la innovació i el plantejament de projectes, s’ha desenvolupat una activitat per compartir experiències pròpies i coneixement amb el nostre professorat.

Enllaç al blog del professor José María Ibáñez.

Aquesta entrada ha esta publicada en General, profid. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.