XI Congrés CIDUI 2020: “Més enllà de les competències: nous reptes en la societat digital”

Fins al 7 de gener tens temps per a enviar propostes de comunicació per al CIDUI, que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juliol de 2020. Consulta la normativa i el calendari complet en aquest enllaç

El tema del congrés es resumeix en el lema «Més enllà de les competències: nous reptes en la societat digital». S’hi abordaran els reptes presents i futurs de l’ensenyament superior en relació amb l’aparició de nous perfils d’estudiants que demanen noves estratègies docents i organitzatives. S’han definit quatre àmbits d’estudi:

  • Els estudiants en l’era digital
  • Arquitectures i espais d’aprenentatge
  • Relació universitat-societat
  • Desenvolupament professional

Consulta més informació en aquest enllaç.

L’ICE representa la URV en el Comitè Organitzador d’aquest congrés, que té com a objectius principals fomentar l’intercanvi d’experiències de millora docent, fer debats sobre la realitat i els reptes de les universitats, impulsar la recerca i la innovació i afavorir la cooperació entre les universitats en temes de qualitat docent.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.