Premi Musa, d’exposicions temporals

Ens plau informar-vos que el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona ha estat guardonat amb el Premi Musa, d’exposicions temporals sobre el món antic per l’exposició PARADISUS. Jardins i plantes medicinals de Tàrraco a Orléans, dins la XX edició dels Premis Auriga, concedits per la revista Auriga, l’única publicació en català dedicada a la divulgació de la tradició clàssica a Catalunya.

Aquest premi ha estat concedit, ex aequo, amb l’exposició “Vil·la romana de Torre Llauder. De res rustica Iluronensium”, del Museu de Mataró.

PARADISUS. Jardins i plantes medicinals de Tàrraco a Orléans ha estat una de les realitzacions portades a terme dins del projecte “Comenius Regio Tarragona-Orléans 2010-2012. Biodiversitat: Jardins romans i Jardins del Loira”, coordinat pels ajuntaments d’ambdues ciutats.

Inaugurada el 30 de març de 2012, l’exposició s’ha clausurat el passat 26 d’agost al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, període en el qual ha rebut 43.526 visitants.

Més informació: MNAT

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *