UCATx, Com estàs UCATx?

Del Vull fer un MOOC, per on començo? a la UPF’14, vam continuar als escenaris disruptius per a l’aprenentatge de la URV’15 i, finalment, als Hacking the MOOCs a la UAB’15. Aquesta primavera proposem d’explorar els models d’hibridació a través dels MOOCs i presentar alguns resultats de recerca fruit de l’experiència amb aquest tipus de formació. Per això hem preparat la jornada UCATx, com estàs UCATx? que inclourà, a banda de les presentacions i benvingudes habituals, un diàleg entre professors que han realitzat MOOCs diversos, a més de dos tallers: un sobre com utilitzar aquests cursos en blended learning i un altre sobre com articular recerca al voltant d’UCATx.

Teniu el programa de la jornada disponible aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.